Motorrijles

Motorrijles

Gevoel van vrijheid? In de hedendaagse drukke verkeer, vermijden van file? Gewoon genieten van landschap? Of op zoek naar adrenaline? Geen wielklem, geen parkeerschijf en geen stress? Dan is motorrijden iets voor jou! Motorrijden is een passie. Motorrijden is een heerlijk gevoel van vrijheid. Kenmerkend voor motorrijden zijn onafhankelijkheid, wendbaarheid, vrijheid en snel accelaratievermogen. Echter ben je extra kwetsbaar op een motor, dit heeft niet alleen met jou te maken, echter ook met andere verkeerdeelnemers. Daarom is het essentieel van belang dat je een goede motoropleiding volgt.

Motorrijopleiding op maat

Motorrijopleiding op maat

Rijschool de Meerse zorgt ook voor de motor een rij-opleiding op maat. Rij-opleiding afgestemd op jou persoonlijke kwaliteiten en wensen.. De lessen worden gegeven door een WRM gecertificeerde instructeur conform CBR eisen. De motoropleiding bestaat uit een theorie- en 2 praktijkexamens. De praktijkexamens zijn voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelnemeng (AVD).

Voertuigbeheersing (AVB)

Voertuigbeheersing (AVB)

Bij de voertuigbeheersing (AVB) draait het uitsluitend om het beheersen van het voertuig. Dit onderdeel wort getoetst door middel van bijzondere verrichtingen. Te denken valt aan lopen met de motor, achtje, slalom etc. Het onderdeel wordt afgesloten met een examen AVB.

Voertuigbeheersing (AVB)

Voertuigbeheersing (AVB)

De verkeersdeelneming (AVD) is bedoeld om op een juiste en veilige wijze aan het verkeer deel te kunnen nemen. Je gaat hier de openbare weg op en leert veilig en op juiste manier je plaats in het verkeer. Nadat je klaar bent voor het examen, wordt dit onderdeel getoetst. Als je geslaagd bent voor dit laatste onderdeel kun je met je rijbewijs op zak op je eigen motor.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen, maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak.

Shopping Basket